6x HIPP BIO HiPPiS Jablko-Maliny-Granátové Jablko-Acerola 100 g, od 1 roka

Kód: VP-F164890
Neohodnotené
Značka: HIPP
€13,20
Skladom (2 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Viete, ako plníme naše kapsičky ovocím? Predsa pomocou HiPPis zvieratiek. Opička Žofka podáva ovocie z tých najvyšších vetvičiek chameleónovi Paťkovi, ktorý ho svojím dlhokánskym jazykom opatrne ukladá do košíka. Čo všetko robíme na dosiahnutie najvyššej BIO kvality ovocia? - Zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá. - Denne odoberáme vzorky pôdy a jej kvalitu laboratórne kontrolujeme. - Dohliadame, aby naše sady a políčka neboli blízko ciest a priemyselných oblastí. - Ovocie nechávame zrieť tak dlho ako potrebuje, aby bolo sladké a šťavnaté. - Spracovávame ho šetrne, aby si uchovalo dôležité živiny a vitamíny. - Preferujeme výsadbu pôvodných odrôd, ktoré dobre uchovávajú svoje pôvodné vlastnosti. - Ovocie pestujeme v prostredí, kde sa mu prirodzene darí. HiPPiS ovocné kapsičky sú bez pridaného cukru. Sú vyrobené z ovocia tej najvyššej BIO kvality. - 95 % ovocie - Bez prídavku cukrov (obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry) - Prirodzene bez lepku - Jemné pyré - V HiPP BIO kvalite Zloženie: ovocie 95 % (jablko 88 %, maliny 7 %, acerola 1 %), šťavaz granátového jablka 3 %, aróniová šťava z koncentrátu. Bezgluténové. z ekologického poľnohospodárstva Výživové hodnoty (na 100 g): - Energetická hodnota: 212 kJ - Energetická hodnota: 50 kcal - Tuky: 0.1 g - Sacharidy: 11.2 g - Z toho cukry: 10.6 g - Bielkoviny: 0.3 g - Soľ: 0.05 g Návod na prípravu Podľa veku dieťaťa je možné vrecko podávať napríklad na lyžičke alebo tanieriku. Nespotrebovanú časť uzavrite, uchovajte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Krajina pôvodu: Rakúsko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Desiate a kapsičky
Nomenclature: 20071099

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: