6x HiPP BIO Jablko-Broskyňa-Mango-Ananás + zinok 100 g, od 1 roka

Kód: VP-F164892
Neohodnotené
Značka: HIPP
€13,20
Skladom (2 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Viete, ako plníme naše kapsičky ovocím? Predsa pomocou HiPPis zvieratiek. Opička Žofka podáva ovocie z tých najvyšších vetvičiek chameleónovi Paťkovi, ktorý ho svojím dlhokánskym jazykom opatrne ukladá do košíka. Čo všetko robíme na dosiahnutie najvyššej BIO kvality ovocia? - Zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá. - Denne odoberáme vzorky pôdy a jej kvalitu laboratórne kontrolujeme. - Dohliadame, aby naše sady a políčka neboli blízko ciest a priemyselných oblastí. - Ovocie nechávame zrieť tak dlho ako potrebuje, aby bolo sladké a šťavnaté. - Spracovávame ho šetrne, aby si uchovalo dôležité živiny a vitamíny. - Preferujeme výsadbu pôvodných odrôd, ktoré dobre uchovávajú svoje pôvodné vlastnosti. - Ovocie pestujeme v prostredí, kde sa mu prirodzene darí. HiPPiS ovocné kapsičky sú bez pridaného cukru. Sú vyrobené z ovocia tej najvyššej BIO kvality. - 95 % ovocie - Bez prídavku cukrov (obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry) - Prirodzene bez lepku - Jemné pyré - V HiPP BIO kvalite Zloženie: ovocie 100 % (jablko 60 %, broskyňa 20 %, mango 10 %, ananás 9 %, acerola 1 %), síran zinečnatý. Pozn.: bezgluténové. z ekologického poľnohospodárstva. Výživové hodnoty (na 100 g): - Energetická hodnota: 52 kcal / 218 kJ - Tuky: 0,1 g - Sacharidy: 11,4 g - Sacharidy, z toho cukry: 10,8 g - Bielkoviny: 0,4 g - Soľ: < 0,05 g - Zinok: 1,3 mg - Sodík: < 0,02 g Príprava: V závislosti na veku dieťaťa použite na kŕmenie lyžičku alebo ponúknite na tanieriku. Nespotrebovanú časť uzavrite, uchovajte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Krajina pôvodu: Rakúsko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Ovocné
Nomenclature: 20071099

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: