6x HiPP BIO Kaša Mliečna Na dobrú noc krupicová 190 g

Kód: VP-F049019
Neohodnotené
Značka: HIPP
€19,20
Skladom (2 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Obilniny sú dôležitou súčasťou vyváženej stravy. Predovšetkým vrchné vrstvy zrna sú bohaté na vitamíny a živiny, preto obsahujú HiPP kaše na dobrú noc špeciálne, deťom určenú kombináciu celozrnných obilnín z ovsa, pšenice a špaldy. Kaša na dobrú noc s celozrnnými obilninami veľmi dobre zasýti. Táto BIO mliečna kaša obsahuje veku zodpovedajúce pokračovacie dojčenské mlieko. Hodnotné celozrnné obilné vločky a omega-3 mastné podporujú rozvoj nervovej sústavy. Balené v ochrannej atmosfére. Kaša je vhodná od ukončeného 5. mesiaca života dieťaťa. Dávkovanie: Každé dieťa je iné a tak môže byť aj počet porcií kaše na deň rozdielny. Tabuľka uvedená na etikete výrobku Vám pomôže správne pripraviť rôzne množstvá mliečno kaše. Zloženie: Mliečna zložka (MLIEKO 60 %, voda, repkový olej), PŠENICNÁ krupica5 %, celozrnné obilné vločky 2 % (PŠENICA, PŠENICA ŠPALDA, OVES), ryžový škrob, uhličitan vápenatý, vita mononitrát), vitamín A (retinyl acetát), vitamín D (cholekalciferol). Pozn.: Obsahuje lepok ALERGÉNY SÚ ZVÝRAZNENÉ VEĽKÝM PÍSMOM - Ener.hodnota kJ 317 / kcal 76 - Tuky 3,3 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g - Sacharidy 8,6 g - z toho cukry 2,8 g - Bielkoviny2,7 g - Soľ 0,08 g - Sodík 0,03 g - Vápnik 83 mg (21 %) - Vitamín A 65 μg (16 %) 124 μg - Vitamín D 1,1 μg (11 %) - Vitamín B1 0,12 mg (24 %) % referenčnej hodnoty príjmu Príprava: Kompletná večera. Otvorený pohár alebo porciu ohrejte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke. Zamiešajte plastovou lyžičkou, aby ste nepoškodili pohárik. Overte teplotu. Neohriatu časť uchovajte v uzavretom pohári v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a skladovanie. Skladujte v suchu. Krajina pôvodu: Maďarsko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: