6x HiPP BIO Mrkva s ryžou a teľacím mäsom 190 g

Kód: VP-F010493
Neohodnotené
Značka: HIPP
€18,30
Skladom (2 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

125 g, od ukončeného 4-6. mesiaca podľa odporúčania pediatra Príkrmy HiPP sú prispôsobené nutričným potrebám bábätiek. Ak ide o dieťa, záleží na kvalite každej lyžičky. My v HiPPe to vieme, a preto sa držíme pevných BIO zásad: - zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá - zeleninu nechávame zrieť tak dlho, ako potrebuje, aby bola chutná a výživná - spracovávame ju šetrne, aby si zachovala dôležité živiny a vitamíny - takisto zodpovedne sa staráme aj o naše zvieratá, pretože len spokojné a zdravé zvieratá dávajú kvalitné mäso - bez prídavku soli - obsah soli je daný obsahom sodíka - omega-3 mastné kyseliny z repkového oleja – pre vývoj mozgu a nervových buniek - bez prídavku aróm, farbív, konzervačných látok a modifikovaného škrobu – podľa zákona - bez gluténu Zloženie: mrkva 32%, uvarená ryža 30%, pitná voda, teľacie mäso 8%, repkový olej 2% z ekologického poľnohospodárstva Výživové údaje na 1 porciu (190 g): Energia 517 kJ / 123 kcal, Tuky 4,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g, mononenasýtené mastné kyseliny 2,9 g, polynenasýtené mastné kyseliny 1, 1 g), Sacharidy 14,6 g (z toho cukry 2,5 g), Vláknina 2,5 g, Bielkoviny 4,6 g, Soľ 0,10 g, Sodík 0,04 g, Beta-karotén 4 mg, ( provitamín A) = Vitamín A (RE) 667 mcg, kyselina linolénová (omega - 3 mastná kyselina) 0,25 g. Dávkovanie a spôsob použitia Otvorený pohár alebo porciu ohrejte vo vodnom kúpeli alebo mikrovlnnej rúre. Premiešajte plastovou lyžičkou, aby nedošlo k poškodeniu pohára. Skontrolujte teplotu pokrmu. Neohriatu časť uchovajte v chladničke. Dávkovanie je rozdielne podľa potreby. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Krajina pôvodu: Maďarsko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Mäso-zeleninové
Nomenclature: 21042000

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: