6x HiPP BIO Prvá tekvica 125 g

Kód: VP-F010365
Neohodnotené
Značka: HIPP
€13,80
Skladom (2 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

125 g, od ukončeného 4-6. mesiaca podľa odporúčania pediatra V období ukončeného 4. až 6. mesiaca začíname prikrmovať. Najvhodnejšie je začať zeleninou. Spočiatku podávajte bábätku niekoľko lyžičiek zeleninového príkrmu pred mliečnou stravou, a potom množstvo deň po dni zvyšujte. Ak ide o dieťa, záleží na kvalite každej lyžičky. Na tej „prvej“ záleží obzvlášť. My v HiPPe to vieme, a preto sa držíme pevných zásad: - vyberáme zeleninu najvyššej možnej kvality - zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá - zeleninu nechávame zrieť tak dlho, ako potrebuje, aby bola chutná a výživná - spracovávame ju šetrne, aby si uchovala dôležité živiny a vitamíny - vhodná ako PRVÁ LYŽIČKA - bez prídavku soli - obsah soli je daný obsahom sodíka - bez prídavku mliečnej zložky - bez prídavku aróm, farbív, konzervačných látok a modifikovaného škrobu – podľa zákona - bez lepku Zloženie: muškátová tekvica 90 %, voda Potravina pre zvláštnu výživu. Zloženie: muškátová tekvica 90%, voda z ekologického poľnohospodárstva Výživové hodnoty (na 100 g): - Energetická hodnota: 116 kJ/27 kCal - Tuky: 0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g - Sacharidy: 5.4 g - z toho cukry: 4.2 g - Bielkoviny: 1 g - Soľ: 0.05 g - Vláknina: g Použitie: Detský príkrm môžete ohriať vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnej rúre. Overte teplotu, aby bol príkrm vhodný na jedenie (cca 37 °C). Neohriatu časť uchovajte v uzavretom pohári v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a skladovanie. Skladujte a uchovajte v suchu pri izbovej teplote do 25 °C. Krajina pôvodu: Maďarsko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Zeleninové
Hmotnosť: 0.22 kg
Délka: 7,50 cm
Šířka: 11,50 cm
Hloubka: 7,50 cm
Objem: 646,88 cm3
Nomenclature: 20051000

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: