GOODGOUT 2x GOOD GOUT BIO Pyré z maslovej tekvice a mrkvy 190 g

Kód: 12555
Neohodnotené
Značka: GOODGOUT
€5,45 €4,54 bez DPH
Termín neznámy
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Aké má byť pyré? Jemnučké a hladké. Presne také, aké sme ho pre vás pripravili v našom originálnom recepte s vegetariánskym zložením. Ale čo je najdôležitejšie! Dvojbalenie, praktické, skladné, výhodné! Dve princeznej - mrkva a maslová tekvica sa ujmul vlády a keby ste boli princ, nevedeli by ste si vybrať. Preto vám je takticky prinášame spoločne. So štipkou rozmarínu, pre podčiarknutie chuťou. Detská výživa od ukončeného 6. mesiaca. Zeleninový príkrm pre zvláštnu výživu dojčiat a malých detí. Varené v pare. Tepelne upravené. Zloženie: 40 % bio mrkva, 30 % bio maslové tekvica, voda, 5 % bio cibuľa, 4,5 % bio ryže, 0,5 % bio slnečnicového oleja, 0,03 % bio rozmarínu. Bezgluténové. Skladovanie: Skladujte pri bežnej izbovej teplote. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a skladovanie. Výživové údaje na 100 g: energia 195 kJ / 46 kcal, tuk 0,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 8,3 g, z toho cukry 4,1 g, vláknina 1,5 g, bielkoviny 0,9 g, soľ 0,06 g, sodík 0,03 g (obsah soli je daný prirodzene sa vyskytujúcim sodíkom v surovinách). Odporúčaná príprava: Ako najvhodnejšie prípravu odporúčame ohrievať po dobu 1 minúty vo vodnej kúpeli. Premiešajte, skontrolujte teplotu a máte hotovo! Potravina pre osobitnú výživu. Dodávateľ: Health Academy s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobca: BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex. Hmotnosť: 2x190 g. Výrobok ekologického poľnohospodárstva. Krajina pôvodu: Vyrobené vo Francúzsku.

Dodatočné parametre

Kategória: Bio príkrmy
Hmotnosť: 0.4 kg
Délka: 9,50 cm
Hloubka: 6,10 cm
Šířka: 19,20 cm
Vek: 0+
Objem: 1112,64 cm3
Nomenclature: 21042000
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: