GOODGOUT GOOD GOUT BIO Pór so zemiakmi a treskou 190 g
Kód: 10032Podrobný popis
Pór bol obľúbenou zeleninou už našich babičiek. Kým ty ho radi používali na dochucovanie pokrmov, náš šéfkuchár ho obsadil do hlavnej úlohy, aby dal vyniknúť všetkým jeho prednostiam. Spolu s zemiakmi, treskou z udržateľných zdrojov, kvapkou smotany a štipku kari rozohrá skvelú partiu chuťou na každom maškrtné jazýčky! Detská výživa od ukončeného 6. mesiaca. Zeleninovo-mäsový príkrm pre zvláštnu výživu dojčiat a malých detí. Sterilizované. Tepelne upravené. Zloženie: 56 % bio póru, 20 % bio zemiakov, 10 % voda, 8 % treska * (RYBA), 6 % bio SMOTANY, štipka bio kari korenia. Bezgluténové. Obsahuje laktózu a rybu. * MSC produkty trvalo udržateľného rybolovu. Alergény sú označené VEĽKÝM PÍSMOM. Výživové údaje na 100 g: energia 239 kJ / 57 kcal, tuk 3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1 g, sacharidy 4,3 g, z toho cukry 1,7 g, vláknina 1,7 g, bielkoviny 2, 4 g, soľ 0,05 g (obsah soli je daný prirodzene sa vyskytujúcim sodíkom v surovinách). Bez prídavku cukrov. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry. Skladovanie: Pred otvorením uchovávajte pri izbovej teplote, po otvorení v chladničke, a to max. 24 hodín. Odporúčaná príprava: Ako najvhodnejšie prípravu odporúčame kapsičku ohrievať po dobu 1 minúty vo vodnom kúpeli. Pre rýchlejšiu prípravu vyprázdnite obsah vrecka do misky alebo ho otvorte a vložte priamo do mikrovlnnej rúry. Zahrievajte 30 sekúnd pri 750 W (dobu ohrievania prispôsobte). Premiešajte, skontrolujte teplotu a máte hotovo! Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a pre skladovanie. Potravina pre osobitnú výživu. Dodávateľ: Health Academy s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobca: BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex. Hmotnosť: 190 g. Výrobok ekologického poľnohospodárstva. Krajina pôvodu: Vyrobené vo Francúzsku.Dodatočné parametre
Kategória: | Bio príkrmy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.21 kg |
Délka: | 3,10 cm |
Hloubka: | 15,00 cm |
Šířka: | 11,00 cm |
Vek: | 0+ |
Objem: | 511,50 cm3 |
Nomenclature: | 21042000 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.