HiPP BIO Prvé Paštrnák, od uk. 4.-6. mesiaca, 125 g

Kód: 4005-01
Neohodnotené
Značka: HIPP
€2,35
Skladom (>5 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

V období ukončeného 4. až 6. mesiaca začíname prikrmovať. Najvhodnejšie je začať zeleninou. Spočiatku podávajte bábätku niekoľko lyžičiek zeleninového príkrmu pred mliečnou stravou, a potom množstvo deň po dni zvyšujte. Ak ide o dieťa, záleží na kvalite každej lyžičky. Na tej „prvej“ záleží obzvlášť. My v HiPPe to vieme, a preto sa držíme pevných zásad: - Vyberáme zeleninu najvyššej možnej kvality. - Zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá. - Zeleninu nechávame zrieť tak dlho, ako potrebuje, aby bola chutná a výživná. - Spracovávame ju šetrne, aby si uchovala dôležité živiny a vitamíny. - Vhodná ako PRVÁ LYŽIČKA. - Bez prídavku soli - obsah soli je daný obsahom sodíka. - Bez prídavku mliečnej zložky. - Bez prídavku aróm, farbív, konzervačných látok a modifikovaného škrobu – podľa zákona. - Bez lepku. Zloženie: Pastinák 70%, voda. Bez lepku. z ekologického poľnohospodárstva Výživové hodnoty (na 100 ml): - Energetická hodnota: 126 kJ/30 kCal - Tuky: 0.3 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g - Sacharidy: 5.2 g - z toho cukry: 2.7 g - Bielkoviny: 0.6 g - Soľ: 0.05 g - Vláknina: 0 g Príprava: Detský príkrm ohrejte v mikrovlnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Overte teplotu, aby bol príkrm vhodný na jedenie (cca 37 °C). Neohriatu časť uchovajte v uzavretom pohári v chladničke pri teplote do 6 °C a spotrebujte do 24 hodín. Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a skladovanie. Na premiešanie použite plastovú lyžičku, aby ste nepoškodili pohárik. Skladujte a uchovajte v suchu pri izbovej teplote do 25 °C. Krajina pôvodu: Nemecko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Zeleninové
Hmotnosť: 0.22 kg
Délka: 5,75 cm
Šířka: 5,75 cm
Hloubka: 7,70 cm
Objem: 254,58 cm3
Nomenclature: 20051000

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: