HiPP BIO Zemiaky a kukurica s morčacím mäsom 125 g

Kód: CZ6203-01
Neohodnotené
Značka: HIPP
€2,35
Skladom (1 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

125 g, od ukončeného 4-6. mesiaca podľa odporúčania pediatra Príkrmy HiPP sú prispôsobené nutričným potrebám bábätiek. Ak ide o dieťa, záleží na kvalite každej lyžičky. My v HiPPe to vieme, a preto sa držíme pevných BIO zásad: - zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá - zeleninu nechávame zrieť tak dlho, ako potrebuje, aby bola chutná a výživná - spracovávame ju šetrne, aby si zachovala dôležité živiny a vitamíny - takisto zodpovedne sa staráme aj o naše zvieratá, pretože len spokojné a zdravé zvieratá dávajú kvalitné mäso - bez prídavku soli - obsah soli je daný obsahom sodíka - omega-3 mastné kyseliny z repkového oleja – pre vývoj mozgu a nervových buniek - bez prídavku aróm, farbív, konzervačných látok a modifikovaného škrobu – podľa zákona - bez gluténu Zloženie: zelenina 44 % (kukurica 23 %, zemiaky 21 %), voda, morčacie mäso 8,5 %, ryžový škrob, repkový olej 1,9 % z ekologického poľnohospodárstva Priemerné nutričné hodnoty na 100 g - Energetická hodnota: 77 kcal / 322 kJ - Tuky: 3 g - Tuky, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g - Sacharidy: 9,3 g - Sacharidy, z toho cukry: 2 g - Bielkoviny: 2,7 g - Soľ: < 0,05 g - Kyselina alfa-linolénová: 0,14 g - Sodík: < 0,02 g Príprava: Otvorený pohár alebo porciu ohrejte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke. Zamiešajte plastovou lyžičkou, aby ste nepoškodili pohárik. Overte teplotu. Neohriatu časť uchovajte v uzavretom pohári v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a skladovanie. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Krajina pôvodu: Maďarsko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Mäso-zeleninové
Hmotnosť: 0.22 kg
Délka: 7,50 cm
Šířka: 11,50 cm
Hloubka: 7,50 cm
Objem: 646,88 cm3
Nomenclature: 21042000

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: