HIPP HiPP Jemné cestoviny s morskou rybou a rajčinami 220 g

Kód: CZ6823-02
Neohodnotené
Značka: HIPP
€3,60 €3 bez DPH
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
18.11.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Detské menu HIPP má hrubšiu štruktúru a nájdeme v nich väčšie pevné kúsky než v rade Junior menu. Ide o prechodnú fázu, než deti začnú jesť spoločné jedla so svojou rodinou. Mäso v pokrmoch je jemné, ľahko stráviteľné. Veľkosť porcií zodpovedá potrebám detí. Z pokrmov deti získavajú vysoko kvalitné bielkoviny a železo. Železo má kľúčovú úlohu v správnej tvorbe krvi. Vhodné pre deti od ukončeného 12. mesiaca života. Zloženie: Voda, Varené cestoviny (múka z tvrdej PŠENICE) 23 %, Paradajky 17 %, Mrkva, RYBA (šťukozubec, morská šťuka) 10 %, Pór, SMETANA, CELER, Cibuľa, Repkový olej 1,8 %, PŠENIČNÁ múka, Ryžový škrob, Citrónová šťava z koncentrátu, Jedlá soľ s jódom (kamenná soľ, jodičnan draselný), 87 % surovín je z ekologického poľnohospodárstva (HU-ÖKO-01). z ekologického poľnohospodárstva. Alergény sú zvýraznené veľkým písmom Príprava: Otvorenú skleníčku alebo porciu ohrejte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke. Zamiešajte plastovou lyžičkou, aby ste nepoškodili pohárik. Overte teplotu. Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a skladovanie. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Priemerné nutričné hodnoty na 100 g - Energetická hodnota: 70 kcal / 291 kJ - Tuky: 2,9 g - Tuky, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,8 g - Sacharidy: 7,5 g - Sacharidy, z toho cukry: 1,2 g - Bielkoviny: 2,9 g - Soľ: 0,3 g - Jód: 17,8 µg - Sodík: 0,12 g - Omega-3 mastné kyseliny: 0,13 g Krajina pôvodu: Maďarsko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Mäso-zeleninové
Hmotnosť: 0.34 kg
Délka: 7,50 cm
Hloubka: 15,00 cm
Šířka: 7,50 cm
Vek: 0+
Objem: 843,75 cm3
Nomenclature: 21042000

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: