HiPP HiPPiS BIO Hruška, jablko 100 g, 4m+

Kód: AL8572-U
Neohodnotené
Značka: HIPP
€2,20
Skladom (>5 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Viete, ako plníme naše kapsičky ovocím? Predsa pomocou HiPPis zvieratiek. Opička Žofka podáva ovocie z tých najvyšších vetvičiek chameleónovi Paťkovi, ktorý ho svojím dlhokánskym jazykom opatrne ukladá do košíka. Čo všetko robíme na dosiahnutie najvyššej BIO kvality ovocia? - Zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá. - Denne odoberáme vzorky pôdy a jej kvalitu laboratórne kontrolujeme. - Dohliadame, aby naše sady a políčka neboli blízko ciest a priemyselných oblastí. - Ovocie nechávame zrieť tak dlho ako potrebuje, aby bolo sladké a šťavnaté. - Spracovávame ho šetrne, aby si uchovalo dôležité živiny a vitamíny. - Preferujeme výsadbu pôvodných odrôd, ktoré dobre uchovávajú svoje pôvodné vlastnosti. - Ovocie pestujeme v prostredí, kde sa mu prirodzene darí. - 100 % ovocie - Bez prídavku cukrov (obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry) - Jemné pyré - V BIO kvalite - Prirodzene bez gluténu Podľa veku dieťaťa je možné kapsičku podávať napríklad na lyžičke alebo tanieriku. Kapsička sa skladuje v suchu a tme pri izbovej teplote. Zloženie: Ovocie100 % (jablká 50 %, hrušky 50 %). z ekologického poľnohospodárstva Výživové hodnoty (na 100 ml): - Energetická hodnota: 53 kcal / 222 kJ - Tuky: 0,2 g - Sacharidy: 11,1 g - Sacharidy, z toho cukry: 9,9 g - Bielkoviny: 0,4 g - Soľ: < 0,05 g - Sodík: < 0,02 g Príprava: V závislosti na veku dieťaťa použite na kŕmenie lyžičku alebo ponúknite na tanieriku. Nespotrebovanú časť uzavrite, uchovajte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Krajina pôvodu: Rakúsko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Desiate a kapsičky
Hmotnosť: 0.11 kg
Délka: 3,80 cm
Šířka: 7,00 cm
Hloubka: 15,50 cm
Objem: 412,30 cm3
Nomenclature: 20089774

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: